Інтерв'ю для "Суспільного Тернопіль"

Про музику та хобі для "Суспільного Тернопіль" 

Більше 200 рецептів випічки знає тернополянка Галина Шевчук . За 6 років приготувала понад 2 тисячі тортів, найважчий, який готувала, мав близько 20 кілограмів, розповідає жінка. За її словами, випічка – це хобі, за освітою ж вона співачка.

5 років керує хором церкви святого Пантелеймона в Тернополя і співає у гурті. У Міжнародний день кухаря і кулінара Галина Шевчук розповіла, як поєднує кулінарію і співи.

Галина Шевчук спекла для родини бісквітний торт. Каже, готувати випічку почала під час декретної відпустки:

"Цей тортик в нас із вершками, із кремом. По приготуванню завжди поради давала тільки мама. Вона кондитером працювала більше ніж 20 років. Я завжди прислухалась до її порад".

Також рецепти випічки Галина Шевчук придумує сама, вдосконалює їх і записує у кулінарну книгу.

"Я дуже люблю експериментувати із тортами, рецептами. Я удосконалила свій рецепт сирника. Почала добавляти велику кількість різних сухофрукті, шоколаду.. Він надзвичайно смачний виходить, кращий за базовий рецепт", – каже Шевчук.

Випікає жінка у вільний час від роботи. Галина Шевчук розповіла, до карантину гастролювала містами Польщі як солістка гурту "Черемшина з України". Зараз, співає онлайн.

Галина Шевчук каже, під час карантину також почала готувати десерти італійської кухні:

"Так співпало, що і музика і кулінарія пов’язані. Саме зараз я працюю над твором італійського композитора Бартоломео Косенце. Ми познайомились в період карантину".

(С) Суспільне Тернопіль

https://suspilne.media/72566-bilse-200-receptiv-vipicki-znae-ternopolanka/

 

Надрукувати   E-mail